In data de 11 mai 2023,  in curtea magazinului nostru TECHNO PRO (intrarea din str. Avram Iancu) s-au testat si sa verificat performantele sculelor: Dewalt, Batmatic, IMER, Senci, Battile, Bisonte, Wagner, etc.

In cadrul evenimentului s-au pututt testa/vedea urmatoarele produse:

-scule si accesorii Dewalt
-betoniere Imer
-generatoare curent Senci
-ventuze manipulare placi ceramice Battile
-masini pentru taiat materiale constructii Imer
-pompe tencuiala si pompe sapa Imer si Bisonte
-pompe airles pentru zugravit Wagner si Bisonte
-utilaje compactare si prelucrare beton Batmatic si Bisonte

 

Participantii au primit, pe baza pliantului, reducere de 10% pentru produsele prezentate! (in limita stocurilor disponibile si in perioada 11-31.05.2023!)

 

 

 

In plus,  participantii au participat la tombola organizata in cadrul evenimentului. 

Mecanism tombola:  Fiecare client care participa la „Actiune DEMO - TECHNO PRO – Brasov” organizata in curtea magazinului TECHNO PRO - Brasov, are dreptul de participare prin completarea datelor (nume si prenume, email, telefon) si depunerea formularului in urna special amenajata. Se vor desemna 4 castigatori, prin tragere la sorti prin random.org si se vor anunta pe mail  sau telefon si pe site cel mai tarziu pe data de 15 mai 2021.

Premii tombola: 1. Mop cu aburi 10in1, tip FSM13E10-QS, Black&Decker, 2. Geanta frigorifica DeWALT, 3. Rucsac DeWALT, 4. Pachet promotionale: ochelari, manusi, sapca DeWALT

Update - link catre tragerea la sorti pentru desemnare castigatorilor https://fb.watch/ktEG9jr2cQ/ 

Pentru mai multe informatii consultati regulamentul tombolei - https://www.scule.ro/regulamente/68-regulament-tombola-actiune-demo-techno-pro-brasov.html 

Va multumim pentru participare si va asteptam in magazinele noastre!